Рада волонтерів Сумщини поповнилася

13.12.2023

Під час засідання було представлено волонтерів та представників благодійних організацій, які виявили бажання увійти до складу Ради волонтерів Сумської області.

Кожен із нових членів Ради волонтерів розповів про свою діяльність. Хтось із них збирає та передає гуманітарні вантажі на передову нашим хлопцям, хтось допомагає дітям прикордоння, а хтось підтримує безпритульних тварин і шукає їм домівки. Їх історії вражали і були чимось схожими – добротою сердець, які палають бажанням допомогти, підтримати, захистити, врятувати.

Під час засідання його учасники розглянули ряд важливих питань щодо організації комунікації Ради волонтерів Сумської області. Домовилися створити єдину цифрову платформу, яка б об’єднувала всіх волонтерів області, вид допомог, який вони надають, а також потребу від громад області.

Крім того, було вирішено на наступні засідання запрошувати юристів, психологів, працівників митної та інших служб і структур, які б надавали кваліфіковані консультації з проблемних питань учасникам Ради волонтерів Сумської області.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: