Поліцейські Сумщини допомагають громадянам боротися з наслідками негоди

14.12.2023

Ще з ночі мокрий сніг та ожеледиця дестабілізували рух на автошляхах. Тому правоохоронці надають необхідну допомогу водіям.

Так, у Середина-Буді співробітники групи реагування патрульної поліції під час обслуговування ввіреної їм території побачили авто, яке потрапило в снігову пастку та не може виїхати. Розуміючи, що обстріли міста можуть розпочатися в будь-яку хвилину, патрульні негайно вирішили допомогти керманичу. За допомогою автомобільного троса та службового авто поліцейські витягли транспортний засіб, за що водій був їм дуже вдячний.

Крім того, під час патрулювання Дубов’язівської територіальної громади, поліцейським офіцером громади, поблизу с. Коханівка Конотопського району, було виявлено, що водій автомобіля МАН, не впорався з керуванням та застряг на узбіччя автодороги. Поліцейським спільно з небайдужими громадянами було надано допомогу, після чого вдячний керманич продовжив рух самостійно.

Поліція закликає водіїв бути максимально уважними за кермом, дотримуватися безпечної дистанції та швидкості руху! Якщо вам потрібна допомога — телефонуйте 102!

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: