У Сумах провели в останню путь лейтенанта Сергія Левенка

14.12.2023

У Сумах 14 грудня попрощалися з лейтенантом Сергієм Левенком. Військовослужбовець, що брав участь в захисті країни від російської агресії, помер 4 грудня в Запоріжжі. Йому було 40 років.

Брат Сергія Олексій Левенок розповів про загиблого як про гарного сім’янина, батька та брата. “Був чуйний, завжди допомагав усім, нікому не відмовляв. Це мій рідний брат. Вічна йому пам’ять”.

Сергій Левенок був командиром взводу охорони роти охорони Заводського центру комплектування в Запоріжжі. Про це розповів офіцер з морально-психологічного забезпечення Сумського ТЦК Руслан Флорчук.

“Помер під час проходження служби в місті Запоріжжя. Сам родом з Сумської області, Середино-Будського району. Був призваний сумським центром комплектування для проходження служби, потрапив в діючу бригаду, після отримання поранення був переведений в ТЦК, де і помер”, – додав офіцер.

Воїна відспівали у Свято-Георгіївському храмі на вулиці Збройних Сил України.

“У мене два сини теж зараз воюють. Приходиш: подзвонив/не подзвонив? Важко. Хлопець він гарний, добряк, сім’я молода – донька залишилась, дружина. Працював в поліції, замначальника кримінального розшуку, у званні майора, закінчив на відмінно університет”, – розповів товариш Сергія Валерій Тесленко.

Поховали чоловіка поруч з родичами на Баранівському кладовищі Сум.

suspilne.media

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: