У трьох громадах Сумщини практично завершили будівництво водогонів

15.12.2023

В області закінчується реалізація ряду проєктів за бюджетні кошти. Заступниця начальника Сумської ОВА Марія Зонова подякувала громадам, які ефективно та оперативно освоїли державне фінансування

«Маємо кілька приємних новин щодо конструктивної співпраці з територіальними громадами, які сьогодні є замовниками. Нагадаю, що кошти державного бюджету зайшли в область фактично вже у вересні. Тобто було мало часу для їх освоєння у встановленому згідно з законодавством порядку, – розповіла Марія Зонова. – Але на сьогодні є позитивні приклади. Зокрема, практично завершуються роботи (відсоток будівельної готовності – 80-90%) щодо будівництва 13 укриттів у закладах загальної середньої освіти Сумщини. Лише по 2 укриттях трішки нижчий відсоток виконання – сподіваємося, що максимально буде виконано заходів і це надважливо в цей період часу».

Також заступниця начальника начальника Сумської ОВА, керівник групи «Прозорість та підзвітність» подякувала Чернеччинській, Попівській та Глухівській територіальним громадам, які будували водогони на своїх територіях.

«Ці громади практично завершили виконання робіт і вже на сьогодні в Попівці Конотопського району якісна питна вода заходить до закладів соціального значення, до приватного сектору, – говорила Марія Зонова. – Аналогічна ситуація і по Чернеччинській та Глухівській громадах. Дякую керівництву цих громад і прошу інших прискоритися і зробити максимально, щоб мешканці громад бачили роботу, спрямовану на покращення їх життя».

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: