Сумщину відзначили на Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України

16.12.2023

Підсумкове засідання проходило 15 грудня у Львові. Головними темами обговорення стали євроінтеграція та нагальні проблеми областей та громад.

У ході інтерактивного спілкування обговорювались важливі питання, які стосуються безпеки та оборони, захисту людей, підтримки військових, ветеранів та їх сімей, переселенців, забезпечення українського теле-, радіо-, мобільного сигналу та інтернету.

Міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук відзначила ефективну роботу Сумської обласної військової адміністрації щодо супроводу та підтримки людей, які повертаються з окупованих територій.

“Дякую Президенту України за змістовну і результативну зустріч. Відкритий та конструктивний діалог усіх гілок влади – це найкоротший і дієвий шлях до вирішення проблемних питань, втілення ідей та планів. Сумщина, як і вся Україна обрала європейський вектор розвитку. І ми разом здобудемо Перемогу, подолавши всі перешкоди, захистивши свій вибір, своє вільне майбутнє”, – зазначив начальник Сумської обласної військової адміністрації Володимир Артюх.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: