У Сумському театрі для дітей та юнацтва стартував різдвяно-новорічний марафон

16.12.2023

15 грудня святковою програмою від Святого Миколая та прем’єрною казкою за п’єсою сучасної української драматургині Неди Неждани «Зоряна мандрівка» колектив Сумського обласного академічного театру для дітей та юнацтва розпочав різдвяно-новорічний марафон.

Цього року він особливий і різноплановий: це і численні заходи для дітей за участі Святого Миколая, і різдвяно-новорічна презентаційна мініатюра «Ой чи є, чи нема, пан господар дома?», і конкурс дитячих малюнків, і нові акції на підтримку глядачів, і різдвяно-новорічні екскурсії, і «хітові» вистави та програма від Святого Миколая для дорослих, і, звичайно ж, прем’єра. Нею стала фантастично-інтерактивна казка, в якій задіяний майже весь творчий склад театру, у постановці режисерки Ганни Кобець, заслуженого художника України Едуарда Ледньова, художника з костюмів Ольги Ледньової, художника з освітлення Володимира Гайсинського та балетмейстера Інни Шабельської.

Це – сучасна вистава про справжню дружбу, перемогу добра та віру у себе, у свої власні сили, сповнена неймовірними світловими ефектами та використанням усього мистецького театрального синтезу.

Тож на таку подію зібрався зал юних глядачів разом із батьками. Вистава про неймовірні пригоди веселих відчайдух – клоунес, які мандрують різноманітними космічними казковими планетами, з перших хвилин захопила увагу не лише маленьких, а й дорослих глядачів. Ще б пак! Знайомство з дивними істотами, боротьба зі справжніми монстрами, розваги, відкриття «нової» зірки та, звичайно ж, зустріч зі Святим Миколаєм подарували юним глядачам радість і віру у добро. При цьому ж дорослих, хоч і на хвильку, занурили у щасливу мить дитинства.

Тож під бурхливі оплески малечі та дорослих керівник театру – заслужений діяч мистецтв України Микола Юдін привітав зі сцени з цією яскравою подією глядачів та колектив театру і вручив режисеру-постановнику вистави Ганні Кобець Сертифікат майстра!

Різдвяно-новорічна програма триватиме до 15 січня.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: