Кращий спринт сезону: сумчанки фінішували «в очках»

16.12.2023

Початок третього етапу Кубка світу, на жаль, знов розпочався з кадрових втрат для збірної України. Через хворобу не змогла стартувати Анна Кривонос (м. Глухів), для якої змагання в Ленцерхайде завершились, так і не розпочавшись, пише офіційний сайт ФБУ.

Дуже непогано відпрацювали на стрільбищі й українські біатлоністки – на чотирьох наші дівчата припустились лише двох хиб! Шкода лише, що ці два промахи прийшлись на стрільбу найшвидших наших учасниць у цій гонці, що позбавило можливості поборотись за дуже високий результат.

Саме цього одного влучання не вистачило Ірині Петренко, щоби потрапити до топ-десятки спринту Кубка світу! Однак навіть із зайвими 150 штрафними метрами Ірина показала підсумковий 17-й результат. І відзначимо також дуже непогану швидкість нашої спортсменки – за чистим ходом Петренко показала 21-й час.

Так само з одним промахом пройшла рубежі випускниця СумДУ Юлія Джима, однак і за швидкістю лижного ходу, і за швидкострільністю вона поступилась партнерці по команді і на фініші виявилась 24-ю. Однак акцентуємо увагу на тому, що наразі в усіх гонках сезону Юля фінішує у заліковій зоні.

Уродженка Сум Анастасія Меркушина фінішувала 16-ю. Нарешті з новим особистим рекордом можна привітати Христину Дмитренко, яка ідеально відпрацювала на рубежах, і тепер її вищим досягненням у гонках Кубка світу є 27-е місце!

Спринт. Жінки

1. Жустін Бреза-Буше (0+0) 22:13,0 …

16. Анастасія Меркушина (0+0) +1:42,6

17. Ірина Петренко (0+1) +1:43,2

24. Юлія Джима (1+0) +2:04,2

27. Христина Дмитренко (0+0) +2:07,3

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: