У Сумах поховали двох захисників України Володимира Шила та Валерія Слюсаренка

16.12.2023

В останню дорогу проводжали військовослужбовців рідні, друзі, колеги та побратими воїнів.

Тарас Федорченко розповідає: Володимир загинув 6 грудня в Донецькій області, внаслідок ворожого артилерійського обстрілу. Йому було 48 років.

“Змалку, що його, що меншого брата знав. В одному будинку на роменській жили в малосімейці і сюди ж переїхали”, — сказав побратим Володимира Шила.

“Ми разом виросли, в одному дворі гуляли. В нього також брат був дуже гарний, теж загинув дуже хороший хлопець”, — сказала Віталія Нікітас, родичка Володимира Шила.

“Сім’ї у нього не було, але він не пив і не курив, матері допомагав. Ми не думали, що його заберуть, бо він і в армії не був, він страждав здоров’ям зір і слух у нього, але пішов захищати. Пішов. Свій борг віддав”, — сказала Ольга Демченко, сусідка Володимира Шила.

16 грудня, у Свято-Георгіївському храмі, відбулася поминальна панахида і за полеглим солдатом Валерієм Слюсаренком.

“Він був завжди товариським, душею компанії, душа всіх людей, які його оточували. Ніколи не пройде, щоб комусь не допомогти”, — сказала Ніна Шаповалова, родичка Валерія Слюсеранка.

“Це мій зять, доньки чоловік. Гарний чоловік. Міг би й не піти. Сказав чому ж я буду на дивані лежать. Теж пішов воювати”, — розповіла Лідія Биковченко, теща Валерія Слюсеранка.

Наступного місяця Валерію Слюсаренку мало виповнитися 58 років. Військовослужбовець загинув 6 жовтня під час виконання бойового завдання. Обох воїнів поховали на Алеї Слави Баранівського кладовища.

suspilne.media

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: