Сумчани відзначилися на кубку України з вільної боротьби

17.12.2023

Кубок України з вільної боротьби відбувся 15-16 грудня у місті Біла Церква. Команда Сумської області була представлена дев’ятьма спортсменами. Двоє дійшли до фіналу, один поступився у півфіналі. У підсумку ми маємо два “золота” та “бронзу”. Про це сказав тренер сумської команди Руслан Тарабар.

У ваговій категорії до 65 кг в 1/8 фіналу сумчани Ерік Арушанян переміг Олега Лебедєва з Харківщини. Максим Козир у цій вазі поступився Вадиму Ліпею з Івано-Франківщини. У одній четвертій фіналу Ерік переміг Киянина Микиту Абрамова, у півфіналі – Тараса Марковича з Києва, у фіналі зустрівся з Василем Шуптаром з Житомирщини і переміг суперника.

Фото: Руслан Тарабар

У вазі до 70 кг Владислав Щербаченко у кваліфікації поступився Івану Кусяку з Івано-Франківської області.

У ваговій категорії до 74 кг Володимир Мусієнко у кваліфікації здолав представника Чернівецької області Станіслава Візнюка, а в 1/8-ій фіналу програв Андрію Свириду з Франківщини.

У ваговій до 79 кг кваліфікацію не пройшов Дмитро Ткаченко. Він поступився франківському борцеві Владиславу Бодоряку.

У ваговій категорії до 97 кг Ілля Арчая та Єгор Крупський стартували зі стадії чвертьфіналу. Ілля Переміг Івана Маліна з Одещини, Єгор поступився Андрію Власову з Києва. У півфіналі Арчая переміг Василя Сову з Київської області, а у фіналі — Даніїла Підлипенеця з Київщини.

У вазі до 125 кг Олександр Колдовський переміг в 1/8-ій фіналу киянина Артема Гашенка, а В’юн поступався Володимиру Кочанову з Харківщини. У чвертьфіналі Колдовський здолав харків’янина, а у півфіналі поступився Олександру Хоцянівському з Донецької області. У поєдинку за “бронзу” Олександр здолав Івана Снігура з Чернівецької області.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: