Нардеп Михайло Ананченко з робочим візитом відвідав північ Сумщини

18.12.2023

Народний депутат Михайло Ананченко відвідав північ Сумської області, де провів зустрічі з  головами Есманської та Березівської громад. У ході робочої поїздки парламентар обговорив  спільні для територій питання, зокрема, можливість більш ефективного і економного користування спеціальною технікою. Також народний обранець взяв під свій контроль організацію відшкодування працівникам постраждалого від ворожих обстрілів Свеського психоневрологічного інтернату вартості доїзду на віддалене місце роботи.

«Зустрілися з  головами Есманської та Березівської громад, обговорили спільні для територій питання.

Маємо завдання – врегулювати дію закону про взаємодію органів місцевого самоврядування, аби сусідні території, не витрачаючи зайві кошти з бюджетів, мали, приміром, спільний парк спецтехніки та спільні проекти з чіткими графіками робіт по територіях.

Ще одне питання стосується логістики, а точніше – відшкодування вартості доїзду на роботу працівникам Свеського психоневрологічного інтернату. Після авіанальоту в квітні заклад було майже повністю зруйновано, тому підопічних перемістили в інше місце. Колектив же тепер щоденно, за власний кошт, дістається віддаленого місця роботи. Працюємо, щоб знайти шляхи вирішення  і цього питання також!» – написав Михайло Ананченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, нардеп Михайло Ананченко  працює із представниками місцевого самоврядування над відновленням Сумщини. У центрі уваги – питання допомоги людям, компенсацій, відновлення зруйнованих споруд, і головне, відбудови наших міст і сіл після війни.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: