У Сумах відбулось різдвяно-новорічне свято для дітей області

18.12.2023

Начальник Сумської обласної військової адміністрації Володимир Артюх привітав зі святами, що наближаються, дітей, батьки яких загинули (пропали безвісти) внаслідок бойових дій, дітей військовослужбовців ЗСУ, учасників бойових дій, дітей із числа внутрішньо переміщених осіб, дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування.

«Сьогодні у всьому світі готуються до відзначення двох великих і важливих для дітей і дорослих свят – Різдва Христового та Нового року. На жаль, в Україні ворог намагається затьмарити не лише свята, а й ваше дитинство: він веде війну з метою поневолити нас, українців. Але наші воїни, ваші батьки захищають нас з вами. Вони зі зброєю в руках, з гармат, танків, літаків, кораблів знищують ворога, щоб перемогти, щоб ви могли зустріти свята і побажати одне одному всього найкращого у новому 2024 році», – зазначив Володимир Артюх.

Очільник області побажав дітям та дорослим Сумщини Перемоги в новому році.

«Якщо ми всі будемо бажати нашій країні Перемоги і працювати для цього, наше бажання обов’язково здійсниться. Наші герої, наші захисники виженуть ворогів з української землі, – підкреслив Володимир Артюх. – Я бажаю кожній дитині Сумщини щастя, щоб ви більше часу могли спілкуватися зі своїми друзями, щоб ви були спокійними за кожного свого друга, за своїх мам і тат, і були здоровими й щасливими».

Для дітей області заклади освіти та культури підготували тепле і душевне свято біля ялинки. Після розваг малечу запросили на новорічну виставу «Попелюшка».

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: