Із Сум примусово повернуть до Азербайджану нелегального мігранта

19.12.2023

У Сумах працівниками відділу організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення Управління спільно з представниками УСБУ в області встановлено факт незаконного проживання неврегульованого мігранта. Громадян Азербайджану, 1969 року народження, прибув в Україну за правилами безвізового в’їзду та всупереч встановленому порядку перебування 90/180 своєчасно не покинув територію України. Стосовно іноземця вжито заходів за ч.2 ст.203 КУпАП та прийнято рішення щодо його примусового повернення до країни походження.

За порушення вимог ч.1 ст.203 КУпАП також в обласному центрі до адміністративної відповідальності притягнуто громадянина Німеччини, 1999 року народження, який своєчасно не вжив заходів щодо реєстрації місця проживання.

Ще два матеріали про адмінпорушення складено у Сумах та Липовій Долині стосовно громадян РФ 1950 та 1968 років народження за проживання за недійсними паспортними документами (ч.2 ст.203 КУпАП). Загальна сума адміністративних стягнень, накладених на іноземців – порушників, становить понад 12 тисяч гривень. Операція “Мігрант” і надалі триває.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: