Кролевець отримав два пожежні автомобілі від німецьких благодійників

20.12.2023

За фінансування уряду Німеччини, завдяки платформі Cities 4 Cities United 4 Ukraine, в рамках проєкту PHOENIX4UA, який спрямований на підтримку відновлення громад, Кролевеччина отримала два спеціалізовані пожежні автомобілі.

Про це повідомив мер Кролевця Віктор Лехман.

“Хочу подякувати фахівцям відділу економічного розвитку та інфраструктурних проєктів міськради на чолі з Тетяною Харитоновою і заступнику міського голови В’ячеслава Жовті за колосальну роботу та супровід проєкту.

Передача автомобілів відбулась у містах Ортенбург та Яндельсбрунн. З Німеччини авто доставили до нашої громади В’ячеслав Жовтя, водії Віктор Пластун і Анатолій Романенко та Юрій Сенько. Депутат Конотопської районної ради Віктор Бик надав кошти на придбання паливно-мастильних матеріалів для транспортування пожежної техніки. Щиро дякую кожному з вас за небайдужість! Невдовзі машини будуть передані місцевій пожежній охороні.

Для нас це дуже вчасна й актуальна допомога. Ми давно потребували таких автомобілів. Відтепер рятувальники зможуть швидше прибувати на місце надзвичайних подій та надавати необхідну допомогу!

Від всього серця вдячні німецьким друзям за підтримку України та проявлену увагу до Кролевеччини: меру міста Зіндельфінген Sindelfingen.de Др. Бернд Фьорінгер Bernd Vöhringer та керівниці проєкту PHOENIX4UA Катерині Батіщевій Katherina Batishcheva . Ми цінуємо підтримку міжнародних партнерів в цей непростий час і сподіваємося на подальшу плідну співпрацю. Разом до Перемоги!”, – написав посадовець у Фейсбуці.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: