Олександр Качура – про останні російські удари балістикою по Україні: «Очікується дзеркальна відповідь»

20.12.2023

Народний депутат Олександр Качура висловив свої думки про актуальні події та майбутнє України в прямому ефірі «Української правди». Зокрема, парламентар прокоментував активізацію російських ударів балістикою.

«Я багато спілкуюся із військовими, і вони говорять, що такими атаками ворог намагається максимально виснажити запас ракет нашої ППО, який передбачений для збиття балістики. Військові також кажуть, що буде дзеркальна відповідь. Звісно, Україна таким не займається – не б’є по цивільним інфраструктурним об’єктам Росії. За моєю інформацією, найближчим часом певних дій можна очікувати від невідомих патріотів Росії», – сказав Олександр Качура.

Також народний депутат дав оцінку останнім ударам по Україні балістикою із юридичної точки зору. На його переконання, ці атаки показують, що санкційна політика щодо РФ є неефективною.

«У декого є спокуса заробити кроваві нафтодолари і дати можливість Росії бити по мирним містам, та після кожної такої атаки свідомість політиків на Заході змінюється. На жаль, на сьогодні ми ще не отримали механізму, яким чином Росія буде притягнута до відповідальності за злочини. Не розуміємо, чому у світі ще не визнають, що комплектуючі елементи не повинні бути отримані Росією для нових ударів. Саме тому ми повинні посилювати дипломатичний тиск на ті країни, які ще не осягнули до кінця серйозність цієї ситуації», – наголосив Олександр Качура.

Нагадаємо,  на фронті, у Донецькій області, запрацювала приймальня народного депутата Олександра Качури. Таким чином парламентар налагоджує відвертий діалог із військовими, щоб допомагати їм як представник законодавчої влади.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: