Нардеп Тетяна Скрипка передала сучасні мікроскопи та планшети важко хворим дітям у Боярці

21.12.2023

Народний депутат Тетяна Скрипка опікується Школою Супергероїв на Київщині – освітнім простором, де навчаються діти, які фактично живуть у лікарнях. Напередодні новорічних свят парламентарка відвідала учнів Школи в Боярці та ознайомилася із тим, як тут відбувається освітній процес. Для мужніх школяриків, які долають важкі хвороби і активно продовжують навчання,  народна обраниця привезла сучасні мікроскопи та планшети, які вдалося залучити завдяки тривалій співпраці із благодійниками та гуманітарними організаціями.

«Школа Супергероїв – це освітній простір, де навчаються діти, які фактично живуть у лікарнях. Боротьба з хворобами забирає багато сил, тому маленьким героям так важливо відволікатися, продовжувати вчитися, спілкуватися з однолітками. Маю честь бути членкинею піклувальної ради Школи, а ще маю особливу радість – привітати учнів із новорічно-різдвяними святами.

Разом із засновницею Школи, заступницею Міністра освіти і науки України Євгенією Смірновою, та моїм колегою Сергієм Бабакок приїхали в гості до Школи Супергероїв у Боярці. Побачили, як проходять уроки у початковій і старшій школі, і отримали у подарунок дивовижні іграшки, створені малечею. Тепер у мене є бузковий Імуник.

Під ялинкою Супергероїв залишили сучасні мікроскопи та планшети. За такі подарунки щиро дякую чарівникам, які вміють здійснювати дитячі бажання: Фонду Чисті Серцем, Наталії Кугай і KIDS HUGS Обійми Дитини, Olga Jev, Diana Steimane, Crassula», – написала Тетяна Скрипка на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, нардеп Тетяна Скрипка також підтримала традиції Сумського обласного  центру реабілітації для дітей та осіб з інвалідністю – розписала імбирні пряники разом із дітьми. А щоб маленькі підопічні центру ласували смаколиками, поповнила кухню закладу сучасною технікою.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: