На Сумщині чоловіка ошукали на чималу суму, продаючи трактор

21.12.2023

Вчора до поліції з заявою про злочин звернулася 52-річна жителька Роменського району та повідомила, що вона у месенджері “Viber” знайшла оголошення про продаж дров. Зв’язавшись із автором оголошення, жінка замовила собі дрова та заплатила за них 10 000 гривень на вказану їй банківську картку, після чого «продавець» перестав виходити з нею на зв’язок. Дрова громадянці, звісно, теж ніхто не привіз.

Мешканець Конотопського району в Інтернет мережі на невідомому йому сайті, знайшов оголошення про продаж трактора “Dentz Fahr” за 37000 гривень. Зв’язавшись з продавцем, чоловік домовився про купівлю сільгоспмашини та вніс за неї 23 000 гривень завдатку, перерахувавши гроші на вказаний йому рахунок банківської картки. Після чого продавець перестав виходити з ним на зв’язок.

У місті Шостка, 21-річний чоловік, у невідомого «продавця», якого він знайшов на сайті оголошень “OLX”, замовив собі теплий військовий одяг. Чоловік перерахував гроші на вказану йому банківську картку, але свого замовлення так і не отримав.

У Конотопі, 50-річна жінка, вийшовши, вочевидь, на сайт «двійник», відомого Інтернет магазину, замовила собі товар, за який внесла оплату у розмірі 1300 гривень, та попри це товару так і не отримала. А представники «магазину» перестали виходити з нею на зв’язок. У поліції стверджують, що на території України зареєстровано вже понад п’ять сотень повідомлень про неправомірні дії з боку «продавців» цього «Інтернет магазину».

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: