У двох фракціях Сумської обласної ради – поповнення

22.12.2023

Сьогодні, 22 грудня, відбулася 18-та сесія Сумської обласної ради восьмого скликання. Вона пройшла у форматі відеоконференції.

Депутатських повноважень набули Тетяна Головко та Ігор Шевель. Вони стали наступними за черговістю депутатами замість Араза Гулієва та Ірини Д’яконової, які склали свої депутатські повноваження. Протокол про визнання обраними депутатами зачитала секретар Сумської обласної територіальної виборчої комісії Світлана Положій.

Голова облради Віктор Федорченко повідомив, що згідно з повідомленнями фракцій про зміни у їх складі, Тетяна Головко увійшла до складу фракції ПП «Європейська солідарність», а Ігор Шевель – до фракції ПП «За майбутнє» Сумської обласної ради. У зв’язку з цим відбулися зміни й у складі постійних депутатських комісій обласної ради.

На порядок денний сесії було винесено 18 питань. Вони стосувалися змін до окремих рішень Сумської обласної ради, Плану заходів на 2024-2027 роки з реалізації Стратегії регіонального розвитку Сумської області на 2023-2027 роки, перейменування населених пунктів Сумської області, Плану діяльності Сумської обласної ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2024 рік, клопотання щодо нагородження відзнаками Верховної Ради України тощо. Також обласні обранці погодили майнові питання.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: