Глухів втратив на війні захисника Миколу Кабаєва

23.12.2023

Знову трагічна новина надійшла з фронту до Глухова. 21 грудня пішов у вічність 35-річний солдат Микола Володимирович Кабаєв. Загинув під час виконання бойового завдання на Донеччині, звільняючи рідну землю від окупанта.

Народився захисник у Глухові, де минули дитячі, шкільні та юнацькі роки. Навчався у ЗОШ №3 та НВК №4. Освіту отримав у Глухівському національному педагогічному університеті імені Олександра Довженка. Працював у сфері торгівлі. Становлення військовим було його свідомим вибором, розповідає старша сестра Наталія.

“Ніщо не могло вплинути на його прагнення захищати Батьківщину. Попри серйозні вади зі здоров`ям ( у Миколи вроджений порок серця) він без остраху і сумнівів вступив до лав ЗСУ, бо не міг залишатися осторонь. Відважно боронив рідну країну з першого дня великої війни. Пройшов всі горячі точки Луганського і Донецького напрямків: Лисичанськ, Бахмут, Авдіївка… а до того брав участь у АТО. За час війни тричі був дома у короткій відпустці. Завжди рвався на передову до побратимів. Служив командиром відділення протитанкових ракетних комплексів.”, – розповідає Наталка.

Близькі захисника говорять, що він був світлою людиною із сонячною усмішкою. Був працьовитим, добрим, щирим, справжнім патріотом свого краю, з великою душею і відкритим серцем. Був сповнений сил та енергії, планів та надій.

Його загибель стала великою втратою для дружини, сина, старшої сестри, мами…

Хто має бажання підтримати родину полеглого захисника, залишаємо номер картки дружини Віталіни: 5457082291997240

hlukhiv.info

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: