У Шостці запропонували збільшити депутатські кошти до 400 тис. грн на одного народного обранця

23.12.2023

На депутатських комісіях депутат від ОПЗЖ Наталія Шкут запропонувала збільшити кошти на виконання депутатських повноважень з 200 тис. грн до 400 тис. грн.

Ця пропозиція була винесена на чергове пленарне засідання, яке відбулося вчора, 22 грудня. Міський голова Шостки Микола Нога висловився проти. «Збільшувати не можна поки що! За рахунок чого?!», – сказав він. Сума на виконання депутатських повноважень залишилась такою ж, як і була – 200 тис. грн.

В ході сесійного засідання народні обранці прийняли Програму забезпечення службовим житлом лікарів на 2024-2026 рр. Депутат Світлана Суптельна підняла питання забезпечення житлом педагогів. «Вчителі ж до нас після вишів не приїжджають. І не приїжджають тому, що так само нема житла… Ми з вами повинні подумати і про вчителів», – зазначила вона.

Депутат Віталій Ляшок запропонував звернутися до Верховної Ради і Кабінету Міністрів, щоб влада не ускладнювала діяльність волонтерів, які забезпечують наших військових. Питання доопрацюють і проєкт звернення буде розглянуто.

shostka.info

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: