Сумчанки представили проєкт «Різдвяна хустка перемоги» у столиці

23.12.2023

У самісінькому серці Києва (художня галерея «Митець») на Хрещатику був проведений благодійний фотопроект «Різдвяна хустка перемоги», до якого долучилися й сумчани. Про це повідомила студія «Мальва» .

«Мальва» разом із ЦПО та РТМ, народним колективом «Дизайн-студія «ART”elь moda» вітали учасників і гостей столиці традиційним різдвяним вертепом і колядою. Сумчани продемонстрували колекцію автентичного одягу, різдвяну атрибутику, етнокалендар, першу збірку із серії «Великописарівщина поетична».

«Здавалося, що весь Киів перефотографувався з нами. А нам було що показати – сорочки, яким по сто років, і монисто, і наші хустки, а наші чобітки запалювали на танцювальному майданчику під неперершений спів Світлани Мирводи. Щиро вдячні організаторам і всім учасникам заходу за неймовірну атмосферу і теплу зустріч. Окремо дякуємо нашим майстриням Larisa Apollonova – за різдвяну зірку, Світлані Смірновій – за красуню кізоньку, Тетяні Срібняк – за виготовлені прикраси, Ользі Білоус – за уроки вокалу!», – зазначають представники студії «Мальва».

shans.com.ua

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: