Як виглядає головна ялинка Кролевця?

24.12.2023

Новиною про встановлення головної красуні громади у соцмережах поділився міський голова Кролевця Віктор Лехман.

«Вже другий рік поспіль Україна святкуватиме Різдво та Новий рік під звуки «повітряної тривоги», вибухи та ворожі обстріли. І надзвичайно важливо саме зараз дарувати новорічний настрій дітям. Не зважаючи ні на що, у них мають залишитись спогади про дитинство, запах хвої, мерехтіння прикрас та новорічне диво.

Ворог хоче вкрасти у наших дітей свято та зламати віру в майбутнє, але попри все, Новому року бути! Для цього в Кролевці встановлено головну ялинку громади. Зауважу, що з міського бюджету на її не витрачено жодної копійки: ялинкові прикраси та ілюмінацію використано ще з мирного часу. Втім зелена красуня все ж вийшла ошатна! До речі, ялинку ще й прикрашають іграшки, які виготовили діти та молодь власноруч. І це для них – неабияка радість!

Біля ялинки «оселилися» улюблені дітьми та молоддю патріотичні гуси. Матеріали придбали власним коштом депутати міської ради, а виготовили казкових персонажів умілі руки працівників позашкілля та гуртківці.

Аби відволікти дітей від воєнного часу фахівці Центру культури підготували насичену розважальну програму: різноманітні заходи та фото зони (всі вони будуть проходити з дотриманням вимог безпеки)! Святкові локації працюватимуть від Різдва і аж до кінця зимових канікул.

Незважаючи ні нащо, ми прагнемо подарувати позитивний настрій для наймолодших жителів Кролевеччини! Ворог не може забрати в наших дітей радість дитинства!», — написав Віктор Лехман.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: