У Сумах красиво та стильно збирали кошти на лікування важкопораненого захисника

24.12.2023

«Модний вертеп» – благодійний різдвяний проєкт за мотивами українського етносу відбувся в суботу в Сумах у ТРЦ «Мануфактура». Тут був і показ моди від дизайн-студії ART”elь moda, і студія «Мальва», і фольклорні та хореографічні колективи, і вокалісти, і гості заходу.

Свято вдалося, адже головною його метою був збір коштів на лікування захисника, який отримав на війні важкі травми. Кожен, хто долучився до благодійного проєкту, міг зробити свій внесок посильною фінансовою допомогою або ж придбавши річ ручної роботи на ярмарку.

– Це така дорогоцінність! – каже 85-річна Галина Іванівна, показуючи щойно придбаний оберіг під назвою «Неразлучники». – Повішу його над ліжечком та й буду милуватися!

А 72-річна Ганна Петрівна, колишня викладачка Сумського вишу, нинішня постійна учасниця багатьох культурних заходів. Цього разу вона виступила в ролі моделі з зав”язування хустки. До речі, виявилася найстаршою учасницею проєкту, а наймолодшими були Мирослава ( 4 рочки) та Варвара, якій 5.

Поспілкувалися ми й з 8-річною Анею Мілявською та її мамою Тетяною. Дівчинка навчається в 18-й школі, а у вільний від уроків час займається в дизайн-студії Лариси Ванєєвої з п”яти років. Найбільше їй подобається шити, особливо – вбрання, в якому потім виступатиме на публіці! Ось і на суботньому благодійному різдвяному заході Анюта демонструвала вміння триматися на сцені та гарно дефілювати на показі мод.

Прийшла порадіти за 14-річну доньку-модель Катерину і Марина Гончаренко.

– Я тут, аби підтримати і свою дитину, і чужих дітей, хлопців-військовослужбовців, – каже співрозмовниця.

«Модний вертеп» заворожував і розчулював, змушував плакати та надихав. Йшов 668 день повномасштабного вторгнення, який навчив усіх нас бачити в подібних заходах щось своє, долучившись до спільного.

shans.com.ua

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: