Волонтери Сумщини передали автівку 153 батальйону

24.12.2023

У сучасній війні авто на передовій не менш важливе, ніж зброя. І це прекрасно розуміють волонтери, які на постійному зв’язку з військовими. Для них придбати і передати захисникам автомобіль – це справжнє свято. Цього разу волонтери “ВЦ “Шостка-Добро” передали військовим вже восьмий автомобіль.

«Кожний дрон, кожний тепловізор це невеличка наша перемога», – говорить Світлана Суптельна, координатора волонтерського центру «Шостка-Добро». Вона запевнила військових, що волонтери не втомились і будуть і надалі робити все, що від них залежить, щоб допомагати військовим наближати перемогу.

– Я хочу подякувати кожному, хто долучився до цього збору і ми дуже швидко придбали цю машину. Але я прошу не розслаблятись, бо наступна машина вже завантажується у трейлер. Це наша буде дев’ята машина, а на десяту збирають кошти у Литві.

Автомобіль подолав дуже довгий шлях, адже їхав з Ірландії. Світлана Олександрівна передала ключі, документи й малюнки ірландських дітей для захисників України. Для того, щоб машина служила довго і надійно її освятив священник.

Військовий Сергій розповідає, що автівки на фронті довго не живуть: «Це розхідний матеріал, але вони дуже потрібні, тому ми дякуємо всім, хто це розуміє і нас підтримує».

shostkanews.city

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: