У Глухові військовий надав ретро-автівку для новорічної локації

24.12.2023

Святково вбрана ялинковими гілками машина з подарунками на даху і мотивуючим написом на лобовому склі “Разом до Перемоги!” стала головною родзинкою в ансамблі новорічних декорацій, розташованих у серці Глухова. 22 грудня вона засяяла яскравими вогниками, що додало особливої атмосферності оформленню. Зробити фото на пам`ять підходять чимало жителів та гостей міста.

Здавалося б, гарно реалізована задумка. Однак, вона викликала бурхливу реакцію серед глухівчан. Одні дали схвальну оцінку ідеї. Інші – нарікали на недоцільність перформансу, мовляв зроблено без смаку та і взагалі – не на часі святковий антураж. Бо війна. Бо захисники в окопах. Бо на запорожці до перемоги нам точно не доїхати.

Як стало відомо журналістам, ретро-авто для втілення оригінальної ідеї надав військовий, який перебував тут у короткій відпустці, а зараз – боронить рубежі країни на одному з найгарячіших напрямків фронту. Автівку він пригнав із сусіднього міста і це не вартувало бюджету міста витрат.

Локація зроблена руками працівників МЦПО і дитячими садочками. Ідею підтримала Людмила Григорівна Васянович, секретар міської ради, яка опікується закладами освіти міста. Підключити вогники на ній допоміг “Зеленбуд”.

Очільниця Міського центру позашкільної освіти Наталія Сергійчук розповіла, що концепція ідеї була взята з інтернету. Оскільки Запорожець – машина нашого виробника, то в загальній картині вона стала логічним довершенням. Стосовно девізу “Разом до перемоги” – це символ єднання та солідарності в бажанні наблизити Перемогу спільними зусиллями: військових – чинити опір ворогу, дітей і освітян – працювати і діяти в таких нелегких умовах заради нашого майбутнього.

Розмірковуючи про доречність втіленої задумки, боєць наголошує, що у дітей має бути свято. Чим діти прикордоння гірші за дітей інших міст країни, де встановлюється ялинка, де вирує життя?! Тож, нехай маленький острівець новорічної атмосфери сприятиме піднесенню настрою і хоча б на мить дозволить поринути малечі у казку. Саме для того вони і боряться за незалежність, цілісність нашої держави, заради наших і всіх дітей України!

hlukhiv.info

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: