Чотирьох підопічних сумського притулку для тварин вдалося прилаштувати

24.12.2023

Осіння спроба проведення міні-фесту в стінах притулку надихнула Сумське товариство захисту тварин провести ще одні тематичні вихідні прилаштувань – 23-24 грудня відбулося справжнє свято для хвостиків «Зимові мрії про дім».

«Коли , як не перед Новим роком, найбільше віриш в чудо? – зазначають організатори. – За пару тижнів було вирішено низку організаційних питань і ось в Центрі перетримки вдруге провели виставку – прилаштування собак .

Ми дуже задоволені результатом, адже мета заходу досягнута :

– Всі тварини два дні підряд активно отримували увагу від відвідувачів, вигулювались, пригощались смаколиками – саме ви, гості вихідних, зробили їх найщасливішими собаками!

– Багато нових людей приїжджали впродовж двох днів.

Ми раді новим знайомствам – чим більше людей дізнається про Центр перетримки, тим краще! Тут знайдеться чим зайняти руки для кожного. І головне – завдяки івенту «Зимові мрії про дім» вдалося віддати в сім’ї чотири підопічні собачки!

Не забувайте про вигули щотижня, а якщо надумаєте взяти друга з притулку – не обов’язково чекати визначних дат. Вони завжди готові подарувати свою вірність та любов людям».

shans.com.ua

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: