Анна Валевська про єдину кандидатуру на керівника Служби відновлення та інфраструктури у Сумській області: Хіба це конкурс? А де конкуренція?

24.12.2023

Відома українська журналістка, телеведуча та медіаекспертка Анна Валевська гостро розкритикувала очільника Державного агентства з відновлення та розвитку інфраструктури України Мустафу Наєма за кадрову політику по відношенню до Сумщини. Виявляється, до нас в область на посаду керівника Служби відновлення та розвитку інфраструктури в Сумській області хочуть призначити людину, яка взагалі не володіє інфраструктурною ситуацією, оскільки є не місцевою, не має відповідного досвіду роботи та відповідної освіти. Більш того, до конкурсу, який проводило Державне агентство з відновлення та розвитку інфраструктури України не допустили інші кандидатури, які при цьому мали набагато більше шансів зайняти таку важливу посаду і набагато краще справитися із викликами сьогодення.

“Я була особисто на зустрічі в Сумах, яке проводило Державне агентство з відновлення та розвитку інфраструктури України. Там був сам Мустафа, який презентував свою роботу, свою команду в регіонах, мовляв, ми такі красиві, прозорі, ніякої корупції.

Наші колеги з ТРК “Відікон” запитали про те, що планується зміна керівництва Агентства в Сумські області. Але Мустава взагалі нічого не сказав, що буде відкритий конкурс, що буде новий керівник”…

Анна Валевська переконана, що так не повинно було бути. Потрібно проводити відкритий конкурс із доступом до нього всіх бажаючих спеціалістів, і, перш за все, сумчан.

“Мустафа мав сказати, що відбувається відкритий конкурс.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: