У Сумах відбувся чемпіонат області з плавання

25.12.2023

У Сумах 23-24 грудня відбувся відкритий чемпіонат Сумської області серед учнів. Усього участь брали 230 школярів від 8 до 16 років з Шостки, Ромен, Харкова та Сум.

Про це повідомила головна суддя змагань Марина Бездітько.

Із Сум дітей на чемпіонат Сумської області привезла Людмила Ляху — тренерка КДЮСШ “Динами”. Вона тренує і дівчат, і хлопців. Хто кращий – виділити не може.

“Дівчата і хлопці вони всі намагаються досягти того результату, тієї цілі, яка перед ними стоїть. Сьогодні мене взагалі порадували результати. У мене вчора дівчинка — Сушко Дар’я – виконала КМС. Сьогодні трошечки нам не вистачило на сто на спині. Але я думаю – попереду у нас буде дуже добре все. Це життя. Вони його без цього вже не уявляють”, — ділиться жінка.

Світлана Котляр — тренерка харківської спортшколи Яни Клочкової, привезла у Суми 58 спортсменів.

“У нас є спортсмен, який на цих змаганнях виконав норматив кандидата в майстри спорту. Це дуже добре. Для нашого міста, яке не працює. Ми дуже задоволені. Є у нас виконали перший дорослий розряд. Вперше дитина виконала. І маленькі діти, яких ми привезли, усі виконали юнацькі розряди. Це для нас пік”, — додає жінка.

Два змагальних дні юні учасники плили 50 метрів вільним стилем, на спині, брасом та батерфляєм. Долали 100 метрів цими ж видами плавання. А ще змагались на дистанції 200 метрів вільним стилем та комплексним плаванням.

Семеро спортсменів пані Людмили усі завершили змагання з медалями. Вони вибороли п’ять “золотих”медалей, чотири “срібні” і чотири “бронзові” нагороди.

Спортсмени пані Світлани у Харків повезли двадцять три “золотих”, тридцять чотири “срібні” та двадцять одну “бронзову” медаль.

Усього за два змагальні дні юні плавці розіграли 180 комплектів медалей.

suspilne.media

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: