Президент відзначив працівників АТ “Сумиобленерго”

25.12.2023

Президент України Володимир Зеленський нагородив енергетиків Сумщини до професійного свята.

«Я вдячний кожному колективу, кожній компанії, кожному працівнику й кожній працівниці нашої енергетичної галузі. Вдячний за вашу відмінну роботу заради України, заради нашого суспільства. І це справді подвиг – зберегти нашу енергетику в таких умовах, у такому протистоянні. Усі – від робітників до інженерів і менеджерів галузі – молодці! Дуже вас усіх ціную! І всім українцям є за що вам подякувати», – зазначив Володимир Зеленський під час привітання енергетиків!

До Дня енергетика Указом Голови держави №828/2023 “Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня енергетика” за вагомий внесок у розвиток і забезпечення діяльності енергетичного комплексу в умовах воєнного стану, особисту мужність і самовідданість, виявлені у ліквідації наслідків аварій на об’єктах енергетичної інфраструктури, сумлінне виконання професійного обов’язку нагороджені орденом “За заслуги” ІІІ ступеня:

ДОРОШЕНКО Леонід Васильович — водій Середино-Будської дільниці філії “Шосткинський район електричних мереж” акціонерного товариства “Сумиобленерго”.

Орденом “За мужність” ІІІ ступеня відзначені:

КРАВЦОВ Антон Сергійович — електромонтер Середино-Будської дільниці філії “Шосткинський район електричних мереж” акціонерного товариства “Сумиобленерго”.

ЛІСОВЕНКО Роман Володимирович (посмертно) — електромонтер Сумської дільниці служби акціонерного товариства “Сумиобленерго”.

ПОХИЛЬКО Геннадій Миколайович (посмертно) — водій служби акціонерного товариства “Сумиобленерго”.

ШПАК Олександр Анатолійович (посмертно) — електромонтер Сумської дільниці служби акціонерного товариства “Сумиобленерго”.

Антон Кравцов і Леонід Дорошенко були поранені під час проведення робіт Вони потрапили мінометний обстріл м. Середина-Буда Шосткинського району Сумщини 2 вересня 2023 року.

Вітаємо колег із відзнаками і бажаємо безпечної роботи та міцного здоров’я! Дякуємо за мужність працювати в громадах на Сумщині, які постійно обстрілюють окупанти.

Нагороджені посмертно Геннадій Похилько, Роман Лісовенко та Олександр Шпак загинули 19 травня під час виконання службового завдання неподалік кордону з Росією. Авто з бригадою енергетиків рухалося польовою дорогою, коли російські військові атакували їх”, –  повідомили в “Сумиобленерго”.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: