Людмила Чегринець провела благодійний аукціон для ЗСУ і зібрала 453 тисячі гривень

26.12.2023

Депутат Сумської обласної ради, волонтер Людмила Чегринець влаштувала благодійний аукціон для ЗСУ. Підготовка до заходу на підтримку наших воїнів тривала три місяці. У результаті продажу лотів, серед яких арт-інсталяції на військову тематику,  вдалося зібрати 453 тисячі гривень, які будуть витрачені виключно згідно із конкретними запитами захисників.

«На заході були присутні військові, які і будуть визначати, що саме придбаємо на зібрані кошти», –  написала Людмила Чегринець на своїй сторінці у Фейсбуці.

Народна обраниця подякувала всім, хто взяв участь в аукціоні і долучився, а окремо тим, хто зробив свій внесок.

«Кошти перераховувалися на рахунок благодійного фонду і ті, що одразу платили теж вносяться на рахунок. Зібрана сума =453 000 грн. За все буде звіт!» – повідомила Людмила Чегринець.

Нагадаємо, Людмила Чегринець також активно долучилася до роботи над програмою підтримки ветеранів на Сумщині, завдяки чому військові матимуть змогу пройти реабілітацію, заново інтегруватися у суспільство і навіть започаткувати власну справу. Окрім цього, Людмила Чегринець очолює Благодійний Фонд “Мрія” у Сумській області, який підтримує та допомагає родинам загиблих військових, військовополонених та безвісти зниклих.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: