Нардеп Михайло Ананченко передав новоствореному підрозділу ППО на Сумщині три автомобілі

26.12.2023

Народний депутат Михайло Ананченко допоміг забезпечити транспортом підрозділ протиповітряної оборони, нещодавно створений у Сумській області для захисту регіону від ворожих атак. Парламентар разом із очільниками обласної та міської військових адміністрацій та колегами по фракції партії «Слуга народу» в обласній раді передав військовим три позашляховика. Автомобілі відповідають запитам захисників і суттєво посилять технічні можливості оборонців неба.   За словами народного обранця, сьогодні забезпечення воїнів ППО – у пріоритеті, що вимагає максимального залучення підтримки на цей напрямок.

«Вони боронять небо, захищають міста та жителів Сумщини від ворожих дронів та ракет.

Нещодавно створений на Сумщині підрозділ ППО поповнюється сучасним обладнанням та технікою. Важливо, аби хлопці мали все необхідне, бо від цього залежить життя людей, їх безпека.

Разом з головою Сумської ОВА Володимиром Артюхом, очільником міської військової адміністрації Олексієм Дрозденко, депутатами облради Олексієм Романьком та Олександром Слюсаром передали військовим 3 автомобілі.

Дякую всім, хто долучився! Продовжуємо підтримувати ЗСУ! Разом до Перемоги!» – написав Михайло Ананченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Загалом із початку повномасштабного вторгнення народний депутат передав на потреби ЗСУ десятки автомобілів, адже саме у транспорті є одна з найбільших потреб військових.

Нагадаємо, нещодавно Михайло Ананченко з робочим візитом відвідав північ Сумщини, де провів зустрічі з  головами Есманської та Березівської громад. Парламентар обговорив  спільні для територій питання, зокрема, можливість більш ефективного і економного користування спеціальною технікою. Також взяв під свій контроль організацію відшкодування працівникам постраждалого від ворожих обстрілів Свеського психоневрологічного інтернату вартості доїзду на віддалене місце роботи.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: