Олексій Романько передав 6 квадрокоптерів MAVIC та тепловізори бійцям із Шосткинщини на Лиманському напрямку

28.12.2023

Депутат Сумської обласної ради від партії «Слуга народу» Олексій Романько здійснив  поїздку в Донецьку область до захисників із Шосткинщини, щоб підтримати наших воїнів і привітати із зимовими святами. Такий візит до земляків на передову відбувся уже другий рік поспіль. Народний обранець разом із мером Шостки передав бійцям вкрай необхідну техніку для виконання бойових завдань – сучасні квадрокоптери і тепловізори,  а також  газові горілки для приготування їжі та смаколики, щоб потішити солдатів у новорічні дні.

«Лиманський напрямок… Тут гаряче. Орки штурмують вдень і вночі.

Та їм мужньо дають бій захисники із Шосткинщини! Не поступаються ані метром української землі, відважно женуть ворога, щодня ризикуючи власним життям…

Як і минулого року, з шосткинським міським головою Микола Нога відвідали наших напередодні Новорічних свят.

Передали бійцям 6 квадрокоптерів MAVIC з тепловізійними камерами, тепловізори PULSAR, газові горілки, смаколики та інші необхідні речі, а також теплі слова подяки та вітань від земляків із Шостки!

Такого обладнання завжди не вистачає. Знаю, що було потрібне. Нехай допомагає бачити ворога вдень і вночі, за будь-якої погоди, і влучно його бити!

Янгола-охоронця, бойової удачі і міцного здоров’я вам, хлопці!

Нехай новий рік буде переможним!  Швидше повертайтесь живими і неушкодженими. Чекаємо вдома!» – написав Олексій Романько на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, протягом року депутат облради Олексій Романько активно працював над забезпеченням військових Сумщини спеціальною технікою та обладнанням.  Зокрема, він  допоміг посилити ППО Сумської області світловим обладнанням для боротьби з дронами, передав квадрокоптери, тепловізори та генератори різним військовим підрозділам, та особливу увагу приділив саме бійцям-землякам із Шосткинського району.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: