У Сумах підлітки теж почали відпрацьовувати російську пропаганду по серіалу “Слово пацана”

29.12.2023

Прикра подія сталася сьогодні 29 грудня близько четвертої години дня у центрі Сум по вулиці Новомістенська. Троє дівчат підлітків, очевидно надившись російської пропаганди, вирішили влаштувати “кіпіш” у центральному районі міста. Спочатку вони на всю горлянку почали співати пісню співака, який підтримав російську агресію і навіть сам збирався їхати воювати на Донбас в лавах російських збройних сил, Юрія Шатунова “Седая ночь” (дана пісня є гловною музичною темою в російському пропагандистському серіалі “Слово пацана”. Перехожі почали їм робити зауваження, та підлітки почали просто кидатися на них, обзиватися…

Коли ж вони наблизилися до мами із грудною дитиною, яку та несла на руках, а в іншій вела дитячу коляску, і та попросила їх вести себе тихіше, то взагалі почали погрожувати їй розправою, а після того, як мама немовляти дістала телефон, щоб записати їх – ледь не кинулися до неї і не розбили його. Благо в цей час підʼїхала автівка до будинку і вони просто розвернулися і пішли, при цьому викрикуючи погрози.

Цікаво, що в поліції, куди звернулася мама немовляти, нічого не зробили – не бачачи в такій поведінці підлітків нічого протиправного.

Мабуть, чекають коли станеться трагедія, або в Сумах як колись у 90-ті почнуть ходити вулиця на вулицю і просто вбивати, якщо не вгадаєш з якого району.

Відео цих підлітків, яке нам в редакцію надіслала мама немовляти, можна переглянути у нашому ТЕЛЕГРАМ-каналі. 

Просимо зробити максимальний репост, щоб цих малолітніх “пацанок” знайшли і хоча б провели профілактично бесіду, якщо вже у нас під час війни, виходить, можна горланити на вулиці пісні агресора та втілювати у життя їхню пропаганду!

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: