Нардеп Максим Гузенко передав черговий позашляховик для військових ППО Сумщини

30.12.2023

Народний депутат Максим Гузенко допоміг покращити технічні можливості захисників Сумщини, які працюють над протиповітряною обороною області. Парламентар передав військовим позашляховик, що посилить позиції нашої ППО для відбиття ворожих ударів із неба. На переконання народного обранця, чим більшою нині буде підтримка оборонців повітряного простору, тим надійніше вони зможуть захистити мирних людей та об’єкти інфраструктури.

«Сьогодні передали черговий автомобіль для Сил оборони повітряного простору Сумщини. Нехай служить та захищає сон українців від терору клятої русні», – написав Максим Гузенко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, системна допомога Збройним силам України, зокрема захисникам із Сумщини на передовій, стала одним із головних напрямків діяльності народного депутата протягом року. Загалом із початку повномасштабного вторгнення  Максим Гузенко передав військовим більше 20 автомобілів для кращої мобільності та виконання бойових завдань, а також різну спеціалізовану техніку, зокрема антидронові рушниці для боротьби з безпілотниками. 

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: