Двох мешканців Сумщини обікрали під час відпочинку в компанії

02.01.2024

За минулу добу співробітники поліції встановили двох осіб зловмисників, які вчиняли крадіжки відносно жителів області. За скоєне їм загрожує кримінальна відповідальність.

До Сумського районного управління поліції звернулася 49-річна мешканка обласного центру, з повідомленням про те, що невідома особа таємно викрала її мобільний телефон. На місце події негайно виїхали правоохоронці. Провівши ряд оперативно-розшукових заходів, поліцейські встановили причетність 25-річного мешканця Сумського району до скоєння даної крадіжки. Як виявилось, відпочиваючи у спільній компанії із заявницею, зловмисник, скориставшись слушним моментом, викрав вподобане.

Аналогічна ситуація трапилась у Шосткинському районі: жінка повідомила до поліції, що втратила свій мобільний телефон. Правоохоронці провели ряд оперативно-розшукових заходів та встановили, що до зникнення гаджету причетна 50 – річна знайома заявниці, разом з якою вони також відпочивали у спільній компанії.

За двома фактами в поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України ( крадіжка вчинена в умовах воєнного стану). Досудове слідство триває.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: