У Сумах перевірили дотримання графіку руху маршруток на проспекті Лушпи

03.01.2024

Відділ транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг інформує про те, як функціонувала галузь пасажирських перевезень минулого тижня.

КП «Електроавтотранс» обслуговувало 31 маршрут: 17 тролейбусних (38 одиниць транспорту в робочі дні, 27 – у вихідні) та дев’ять автобусних (14 одиниць транспорту в робочі дні та у вихідні). На маршрути, які обслуговують приватні перевізники, в будні дні виїжджало 184 автобуси, у вихідні – 134.

У середу, 27 грудня, відділ транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг перевіряв курсування міського пасажирського транспорту у вечірній час з просп. Михайла Лушпи (зупинка «10-й мікрорайон). Основна увага приділялася дотриманню графіків руху на восьми автобусних маршрутах. Раніше зазначеного часу закінчив роботу транспорт на маршрутах № 13 (ТОВ «Престиж-лайн») і № 61 (ТОВ «Сумипастранс»). Виявлені недоліки зазначено в актах, які направлено перевізникам для виправлення ситуації.

У четвер, 28 грудня, досліджувалась регулярність руху міського пасажирського автомобільного транспорту на вул. Металургів. Було обстежено інтервал руху на дев’яти автобусних маршрутах. Перевізникам надано рекомендації щодо коригування розкладів руху при відправленні з кінцевих зупинок.

Фахівці служби руху КП «Електроавтотранс» минулого тижня обстежували пасажиропотік і вивчали потреби жителів для внесення змін до графіків руху комунального транспорту.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: