На війні загинув захисник із Конотопщини Анатолій Омельченко

05.01.2024

Сьогодні до рідного дому «на щиті» повертається Омельченко Анатолій Олександрович – командир десантно-штурмового відділення, командир машини десантно-штурмового взводу десантно-штурмової роти батальйону морської піхоти військової частини, матрос.

Анатолій загинув 26 грудня 2023 року при виконанні бойового завдання на лівобережжі Херсонщини.

Захисник народився 06.02.1987 року в м. Маріуполь. Жив мирним життям. Працював сталеваром на заводі ім. Ілліча в мартенівському цеху. Був сповнений енергії та сил, мав багато планів та задумів на життя. Але війна внесла свої корективи… В 2014 році з родиною переїхав до с.Попівка. Влаштувався на роботу ливарником на Конотопський завод «Мотордеталь». Мав багато друзів, завжди був готовий прийти на допомогу кожному, хто того потребував. Не зміг стояти осторонь, коли розпочалося повномасштабне вторгнення, пішов захищати рідну країну від нахабного ворога.

Добрий, з почуттям гумору та активною життєвою позицією – таким назавжди буде Анатолій у пам’яті рідних, друзів та бойових побратимів.

У загиблого Героя залишилася дружина та маленький синочок, батьки, сестра.

Нестерпний біль за ще одне життя, яке забрала страшна війна…

Церемонія прощання з загиблим героєм відбудеться 6 січня 2024 року у с.Попівка. О 12.00 – відспівування в рідному домі. о 12.40 – формування живого коридору пошани від повороту вулиці Братів Ковтун (Попівський експериментальний завод) до кладовища (Галашкове) по вул. Вигін. О 13.20 – поховання нашого земляка, повідомили в Попівській сільраді.

Вічна пам’ять і Вічна Слава Герою!

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: