У Сумах відбувся турнір “Футбольні надії Сумщини”

06.01.2024

Турнір “Футбольні надії Сумщини” відбувся 5 січня у Сумах. На змагання приїхали юні футболісти 2011-2012 років народження з трьох міст: Сум, Охтирки та Краснопілля.

Сумські “Лідер-1” та “Лідер-2”, команда охтирської ДЮСШ та “Явір” з Краснопілля зустрілись на футзальному майданчику.

З трибуни спостерігала за грою мама учасника турніру Ольга Мироненко з Краснопілля. ЇЇ громада чи не щодня зазнає ударів російської армії. Сьогодні діти приїхали поборотися за медалі сумського турніру. “Ми граємо за команду “Явір”. Ми сьогодні, як бачите, вже на турнірі. Це велика подія для нас і підтримка для наших діток і для Краснопілля”, – вважає жінка.

Син Івана Євтушенка грає за першу команду “Лідера”. “Будь-який турнір прекрасний для дитини. В такому віці чим більше ігор, тим краще. Для них”, – вважає чоловік.

На турнір команду з Охтирки привіз тренер Володимир Сопітько. “Кожен турнір важливий для дітей. Тренування дуже гарно, але ж змагання ще краще. Хлопці щасливі. Приїхали в Суми, зал дуже хороший, умови дуже хороші, тепло, чисто”, – розповів чоловік.

Команди на турнірі грали у форматі “5+1”. Вони зіграли по колу. Кожна команда провела три поєдинки. У підсумку четвертими завершили турнір футболісти охтирської дитячо-юнацької спортивної школи. “Бронзу” турніру здобули футболісти другої команди сумського “Лідера”. Зі “сріблом” фінішувала на турнірі команда “Лідер-1”. “Золото” “Футбольні надії Сумщини” здобули футболісти “Явору”. Організував турнір комунальний заклад Сумської облради “Спорт для всіх”.

suspilne.media

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: