Сумський чиновник оригінально привітав з Хрещенням Господнім

06.01.2024

6 січня в Україні відзначають велике церковне свято – Хрещення Господнє, або Богоявлення. Оригінально привітав зі святом голова Сумської районної ради Геннадій ДЕМʼЯНЕНКО. На сторінках у соцмережах він запостив своє поздоровлення світлиною з українськими морськими дронами, атакуючими Кримський міст. По цю спецоперацію нещодавно повідомив голова Служби безпеки України Василь МАЛЮК.

«У цей величний день щиро бажаю усім міцного здоров’я, благополуччя та довгоочікуваного миру! Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння. Нехай цілюща йорданська вода, благословенна самим Господом, додасть сили і натхнення до щоденних добрих справ. Хай сходить благодать на кожну українську родину! Хай Всевишній дарує нам таку бажану Перемогу.Христос Хрещається!», – прокоментував світлину Голова Сумської районної ради Геннадій ДЕМ’ЯНЕНКО.

Нагадаємо, що Хрещення Господнє для українського народу символізує очищення душі, зміцнює віру в перемогу добра, укріплює сподівання на краще майбутнє. Також Хрещення пов’язане з приходом на землю Господа – Богоявленням. Вважається, що саме в цей день Бог приходить у світ і благословляє на добрі справи.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: