“Театр — моє життя”. У Сумах видали книгу про творчість народної артистки України

08.01.2024

Сумська письменниця Ольга Нестеренко видала книгу про життя та творчість народної артистки України Євгенії Серебрякової. Книга вийшла накладом 30 примірників, її презентацію планують 24 січня у приміщенні Конгрес-центру.

“Я не могла не написати про цю людину, тому що я дуже люблю наш театр, талановитих людей. А виходить так, що пані Євгенія наразі єдина народна артистка в нашому театрі. Мені допомагали всі, хто міг допомогти. Робота була дуже приємною — спілкування. Знала її, як акторку, яка грала ролі досить складні, провідні ролі, як правило”, — розповідає авторка книги пані Ольга.

Євгенія Серебрякова 56 років на сцені театру. У своєму творчому доробку має близько двох сотень ролей. Діапазон — від глибоко трагічних до комічних.  А ще вона пише вірші.

“Я вдячна пані Ользі за книгу, вона дійсно зробила все для того, щоб розповісти про мене не лише в театрі, тому що вона бувала у мене вдома. Ми з нею говорили дуже багато”, — говорить народна артистка України Євгенія Серебрякова.

Пані Євгенія додає: на сторінках видання ділиться з читачами своїми переконаннями, мріями та спогадами. Розповідає про рідних та друзів, роботу в театрі й життєву позицію.

Книга вийшла накладом 30 примірників, її презентацію планують 24 січня у приміщенні Конгрес-центру.

suspilne.media

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: