У Сумах викрили крадія жіночого взуття із магазину в центрі міста

09.01.2024

Під час проведення оперативно-розшукових заходів, направлених на попередження крадіжок, працівниками відділу кримінальної поліції Сумського районного управління поліції було виявлено кількох осіб, які підозрюються у скоєнні крадіжок майна громадян та крадіжок товарів з приміщень магазинів обласного центру. Деякі з викритих зловмисників залежні від наркотиків, тож викрадені речі збували видаючи за свої, а грошима розпоряджалися на свій розсуд.

Так, встановлено, що 43-річний ніде не працюючий житель обласного центру, регулярно вчиняв крадіжки взуття з магазину, розташованому в центральній частині міста. Одну з останніх крадіжок жіночого взуття зловмисник скоїв ще на початку зими, але нещодавно був у ній викритий.

В Сумах поліцейські викрили 50-річного чоловіка у скоєнні ще у серпні 2023 року крадіжки мобільного телефону у свого знайомого і розкрили крадіжку особистих речей з будинку літньої сумчанки, яку було вчинено у вересні минулого року.

Ще одного чоловіка викрито у крадіжці 2100 гривень з чужої банківської картки, яку той незаконно привласнив. Трьох зловмисників викрито у причетності до крадіжок з мережі магазинів самообслуговування в Сумах. Камери відео нагляду зафіксували крадіїв, коли вони ховали в кишені одяг, парфуми, навушники, карти пам’яті, цукерки, ліхтарики та інші речі. Предмети начебто й незначної вартості, та проблем собі крадії таки набули, тож тепер доведеться відповідати.

Ще двох сумчан 33-х та 52-х років правоохоронці викрили у крадіжках мобільних телефонів, а 42-річного жителя обласного центру у крадіжці велосипеда.

Слідчими поліції відкриті кримінальні провадження за ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: