На Сумщині відзначили кращих поліцейських офіцерів громад

11.01.2024

Керівництво Національної поліції відзначило очільників двох прикордонних територіальних громад Сумщини, Хотінської та Юнаківської, а також поліцейських офіцерів цих громад. Подяки їм надіслав заступник Голови Національної поліції України-керівник патрульної поліції, генерал поліції третього рангу Олександр Фацевич.

Поліцейський офіцер Хотінської територіальної громади Юрій Гамота та поліцейський офіцер Юнаківської територіальної громади Альона Дядечко, без перебільшення несуть свою службу на найбільш складних і відповідальних ділянках. Села, які вони обслуговують, межують з Росією, тож часто відбуваються обстріли, та трапляються інші неприємності, пов’язані з війною. Тому і керівникам цих громад, Хотінської, Миколі Торянику та Юнаківської, Олені Сімі, і поліцейським офіцерам громад, щодня доводиться бути не просто на зв’язку, а спілкуватися дуже тісно, спільно вирішуючи всі важливі для жителів питання. Ці працівники, маючи довіру людей та авторитет у них, спільно роблять все можливе, щоб полегшити життя місцевого населення під час війни: вирішують господарські питання, доставляють ліки, продукти та гуманітарну, займаються евакуацією дітей, доставляють літніх людей до лікарень, слідкують за публічним порядком та ведуть роботу з профілактики злочинів. І місцева влада в цьому їм активно допомагає.

Така робота не залишилася непоміченою керівництвом Національної поліції України. Тож сьогодні Голова Юнаківської територіальної громади Олена Сіма, Голова Хотінської територіальної громади Микола Торяник, а також поліцейські офіцери цих громад Альона Дядечко і Юрій Гамота «за самовідданість і небайдужість проявлені під час служби, активну громадянську позицію, патріотизм в умовах воєнного стану, вагомий внесок у наближення Перемоги», отримали подяки від заступника Голови Національної поліції України Олександра Фацевича.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: