На Охтирщині чоловік постане перед судом за збут марихуани

11.01.2024

Правоохоронці завершили слідство та скерували до суду обвинувальний акт відносно 28-річного чоловіка за злочини пов’язані з незаконним обігом наркотичних засобів.

Як раніше повідомлялося, правоохоронці отримали відомості, що мешканець одного із сіл Охтирського району займається протиправною діяльністю пов’язаною з наркозбутом.

У ході перевірки інформації та проведенні слідчих дій поліцейські викрили зловмисника “на гарячому” одразу після того, як він продав своєму знайомому “марихуану” за грошову винагороду в сумі 1000 гривень. Після чого зловмисник був затриманий в процесуальному порядку. У подальшому судом йому було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Крім того, на місці вчинення збуту було виявлено ще два полієтиленові пакети з наркотичною речовиною у сухому подрібненому стані, які зловмисник зберігав також, щоб в подальшому збути. Вага вилученого, відповідно до висновку експертного дослідження, становить більше 300 грам.

На даний час слідчі завершили досудове розслідування та зловмиснику за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне придбання, зберігання з метою збуту та збут особливо-небезпечного наркотичного засобу) доведеться постати перед судом.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: