У Конотопі діє програма з стерилізації безпритульних тварин

12.01.2024

З метою запобігання безконтрольному розмноженню безпритульних тварин, силами конотопських волонтерів та за підтримки місцевої влади, створено притулок для тварин, де забезпечується їх утримання та належний догляд за ними.

Комунальне підприємство «Міський зеленбуд» спільно з громадською організацією “Конотопська зоозахисна організація “Друзі тварин”, відповідно до міської Програми «Поводження з тваринами та регулювання чисельності безпритульних тварин в Конотопській міській територіальній громаді на 2023 – 2024», забезпечують проведення заходів зі стерилізації та перетримки тварин.

За вказаним контактним телефоном (098 – 319 – 66 – 53, Наталія) жителі Конотопа можуть звернутись і стосовно домашніх улюбленців, і з питань стерилізації безпритульних тварин, яких ви безпосередньо можете доправити до пункту стерилізації.

«Звертаємось до мешканців громади, волонтерів, благодійних зоозахисних організацій – ваша небайдужість, ваша посильна допомога у спільну справу захисту тварин можуть врятувати життя окремої тваринки, допомогти уникнути розмноженню бездоглядних агресивних тварин, які стали проблемою в нашій громаді і несуть загрозу для містян. ПРАЦЮЙМО РАЗОМ НА БЛАГО ГРОМАДИ!», – закликали у міській раді.

konotop.in.ua

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: