У Конотопі за добу викрили трьох чоловіків, які зберігали при собі наркотичні речовини

12.01.2024

Вчора працівники сектору кримінальної поліції в ході відпрацювання ввіреної їм території зупинили чоловіка, який привернув увагу своєю дивною поведінкою. Оперативники встановили, що 60-річного чоловік має при собі наркотичні речовини. Зважаючи на це, поліцейські викликали слідчо-оперативну групу для документування правопорушення.

Правоохоронці виявили у зловмисника пігулки, зовні схожі на наркотичні. Зі слів правопорушника, дану речовину він зберігав для власного вживання.

Під час подальшого патрулювання поліцейські викрили ще двох «любителів» наркотиків: у 41-річного чоловіка виявлено подріблену речовину рослинного походження, зовні схожу на канабіс, а у 33-річного – білу суміш синтетичного походження зовні схожу на метафін. Обидва пояснили, що вказані речовини зберігали для власного вживання.

Все виявлене правоохоронці вилучили та направили на експертне дослідження.

За кожним з даних фактів правоохоронці відкрили кримінальні провадження за ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту». Досудове слідство триває.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: