Нардеп Микола Задорожній анонсував програму безкоштовного лікування командою фахівців із Франції для поранених бійців

12.01.2024

Народний депутат Микола Задорожній повідомив важливу інформацію, яка стане у нагоді нашим пораненим бійцям із травмами щелепно-лицьової ділянки. Ідеться про унікальну можливість безкоштовного комплексного лікування на Львівщині, що буде здійснюватися досвідченими фахівцями із Франції. Така значуща для відновлення здоров’я захисників програма стала одним із напрацювань парламентаря у спеціалізованій комісії Верховної Ради, що, зокрема, опікується питаннями реабілітації воїнів після отриманих травм на фронті.

«Так, наразі як народний депутат, працюю заступником голови Тимчасової слідчої комісії з питань розслідування можливих фактів порушень законодавства України щодо фінансування лікування та реабілітації військовослужбовців у медичних закладах. Маємо можливість покращувати лікування та реабілітацію наших захисників, а також шукати нові види медичної допомоги.

Маю звістку для поранених бійців – пропонується безкоштовне лікування і реабілітація повного циклу, починаючи від пересадки шкіри чи частин лицьового черепа, імплантації зубів, реконструкції носа, пазух, очниць до повного естетичного відновлення обличчя.

Лікування буде проводитись у лікарні у Винниках (біля Львова) командою французьких фахівців. Перший етап (консультаційний) розпочнеться в кінці цього місяця. Все абсолютно безкоштовно.

Допомога надається військовим, які під час виконання бойових операцій отримали травми у щелепно-лицьовій ділянці. Можуть бути ті, хто зараз перебуває на лікуванні, ті, хто вже проходив лікування і часткову реабілітацію.

Сайт, де можете почитати про це детальніше: superhumans.com» – написав Микола Задорожній на своїй сторінці у Фейсбуці.

Народний обранець також звернувся до жителів Сумщини із проханням розповсюдити цю інформацію, повідомити своїх знайомих і близьких про таку можливість та скористатися послугами наших міжнародних партнерів із Франції.

Нагадаємо, днями народний депутат Микола Задорожній передав пікапи для захисників неба Сумщини. Невдовзі ці автомобілі будуть використовувати мобільні вогневі групи для відбиття ворожих повітряних атак.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: