Нардеп Михайло Ананченко – про історичний візит премʼєра Великої Британії Ріші Сунака та укладення договору про безпеку

12.01.2024

Народний депутат Михайло Ананченко прокоментував візит прем’єр-міністра Великої Британії Ріші Сунака, у ході якого сьогодні була підписана безпекова угода, що діятиме до вступу України в НАТО. Парламентар назвав це історичною подією, адже укладений договір засвідчує  безпрецедентну підтримку нашої країни британськими партнерами. Також народний обранець акцентував увагу, що  Велика Британія анонсувала найбільший єдиний пакет допомоги від початку війни –  на 2,5 млрд фунтів стерлінгів. На його переконання, така потужна підтримка додає впевненості українському народові на шляху до перемоги.

«Жодна армія не зможе перемогти вільних людей» – істина, яка сьогодні прозвучала від Ріші Сунака в стінах українського парламенту!

Велика Британія вкотре засвідчила свою безпрецедентну підтримку України у нашій боротьбі та прагненні бути незалежною, європейською державою!

Підписана безпекова угода про «незламний альянс», найбільший пакет гарантованої військової допомоги на 2,5 мільярдів фунтів стерлінгів, розширення співпраці у розвідці та кібербезпеки, 200 мільйонів фунтів стерлінгів на виробництво дронів як в Україні, так і за її межами, беззаперечна підтримка нашого руху до НАТО – візит британського премʼєра Ріші Сунака став дійсно історичним!

Дякуємо владі та народу Великої Британії за тверду позицію! Дякуємо за підтримку України! Переможемо!» – написав Михайло Ананченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, нещодавно народний депутат Михайло Ананченко передав новоствореному підрозділу ППО на Сумщині три автомобілі. Позашляховики відповідають запитам захисників і суттєво посилять технічні можливості оборонців неба.   За словами народного обранця, сьогодні забезпечення воїнів ППО – у пріоритеті, що вимагає максимального залучення підтримки на цей напрямок.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: