У центрі Сум п’ять років не можуть зробити зупинку для мешканців

17.01.2024

Сумчанин Василь Коваль звертає увагу на зупинку громадського транспорту «Вул. Шістдесятників» №31 (колишня «Вул. Даргомижського» і «Сумсільмаш»).

Тут стоїть доволі добротний кіоск, разом з яким колись був змонтований і навіс, і зручні лавки. Тобто це був один великий зупиночний комплекс. Проте з часом – в січні 2019 року – навіс, під яким люди ховались від дощу, снігу та сонця, провис посередині, добре що не впав на людей! В результаті його, а також і всю конструкцію з лавами демонтували. Орендарі кіоску змінюються, проте повертати на місце хоча б якісь зручності для людей ніхто не збирається – ні власник кіоску, ні орендарі. Між тим, вже доволі довгий час на зупинці майже в центрі міста немає ніякого укриття від дощу і снігу, а пасажирам, що чекають свого транспорту, ніде присісти. Скільки ще міська влада буде зволікати і відмовлятися виконувати свої обов’язки? Коли в місті нарешті буде наведений лад?!

Сумчанин звертався з цього приводу у департамент інфраструктури міста. Там 17 серпня минулого року відповіли, що «в поточному році на замовлення департаменту планується улаштування вищеназваної зупинки лавками»… Однак, звісно, вони так і не з’явились – ні лави, ні навіс.

Нині у департаменті дали невтішну відповідь, яка зводиться до того, що у зв’язку з введенням військового стану кількість видатків, передбачених на поточний ремонт об’єктів благоустрою, обмежена, і всі суми вичерпані. Але при умові відповідного фінансування в 2024 році – планується облаштування зупинки.

Отже, враховуючи, що бюджет-2024 дуже економний, сумчани, скоріш за все, і надалі будуть чекати транспорту під відкритим небом…

shans.com.ua

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: