Пошуковець із Глухова потребує допомоги для операції на серці. Без неї він буде прикутий до ліжка

17.01.2024

Анатолій Забара багато років творив сучасну історію країни. Щирість, з якою він ставився до роботи, гріла серце. Але воно виявилося не вічним. Анатолій Забара пережив інфаркт та потребує заміни клапана серця. Родина глухівчанина просить допомогти зібрати гроші на дороговартісну операцію.

Глухівський пошуковець Анатолій Забара зробив неоціненний внесок у історію України і Глухівщини. Він разом із загиблим воїном Юрієм Коваленком посприяв тому, що багато зниклих полеглих воїнів знайшли і гідно поховали на рідній землі.

«Він займався цим все своє життя. Батько починав першим, потім Юра до них долучився і став командиром. Вони займались пошуком загиблих у Першій Світовій, у Другій Світовій війнах. Їздили на вахти, коли ще не було війни, потім тут займались. А потім прийшов час, що клапани перестали працювати ось і все», – говорить син Анатолія Максим.

Віддане серце вразливе. Анатолій Забара переніс інфаркт і потребує операції на серці. Чоловіку потрібне протезування лівого клапана за 100 тисяч гривень. Він перебуває на лікуванні в Сумському обласному клінічному кардіологічному диспансері, де знаходяться всі відповідні документи. Син чоловіка Максим у Глухові оголосив про збір коштів.

«Поки батько лежить в диспансері. Ніби дихати легше стало. Купив ліки, вони його трохи тримають. Але сказали, що операція необхідна в будь-якому випадку, бо все одно він буде погано дихати і рухатись. Так то він буде прив’язаний до ліжка. А якщо зробити операцію, то буде повноцінно жити», – розповідає Максим.

Реквізити для допомоги:

Карта ОЩАДБАНК

5167803263867876

ЗАБАРА Максим

Карта ПриватБанк

4149499146223662

ЗАБАРА Максим

Карта МоноБанк

5375414119585593

ЗАБАРА Максим

hlukhiv.city

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: