Сушіння сипучої сировини стрічковими сушарками

18.01.2024

Велика кількість виробничих процесів вимагає якісно висушити сипучий матеріал з підготовкою його до наступних стадій. Інтернет магазини пропонують велику кількість такого обладнання, але варто звертати увагу на його можливості, виробника і наявність супутніх гарантійних документів.

Переваги стрічкової сушарки ECO Dryers

Компанія РМП Біоенергія постачає весь спектр обладнання для якісного виготовлення брикетів, в тому числі і дерев’яних. Але продукт матиме високі показники за умови правильно побудованої схеми виробництва. Важливим етапом є сушіння сипучих компонентів, в тому числі тирси та тріски. За адресою rmpbio.ua представлені варіанти сушильних машин, які користуються шаленою популярністю серед промислових підприємств різних країн.

Сушарка має незаперечні переваги в здійсненні своїх основних функцій серед загалу іншого обладнання:

  • зменшення терміну виробництва брикетів;
  • від можливості вибору потужності залежить споживання електроенергії;
  • нескладна система управління апаратом;
  • можливість встановлення додаткових обладнань;
  • відсутність шуму та компактність у розмірах.

Саме тому її часто рекомендують купувати разом з брикетуючими гідравлічними системами, що дозволяє максимально швидко налагодити процес виробництва.

Принцип роботи стрічкової сушарки ECO Dryers

Робота такого обладнання покликана мінімізувати час, який витрачається на сушіння сировини для виготовлення брикетів. Сама система має наступне проектування:

  • індивідуальна температура та вологість в кожній секції;
  • стрічкою волога переміщується від сировини до осушуючих механізмів;
  • просушені брикети зберігаються в спеціальному бункері до самого відправлення.

Великим плюсом в роботі даної системи є дистанційне керування з комп’ютеру або телефону. Застосування інноваційних технологій дозволяє безперебійно проводити сушіння сировини без необхідної присутності біля машини.

РМП Біоенергія пропонує велику кількість устаткування від надійних виробників зі світовими іменами. Вдосконалення чи облаштування виробничих процесів з вироблення брикетів завдяки гідравлічним, екструдерним чи сушильним апаратам дозволить виготовляти продукцію дійсно високої якості.

Інші новини:

Коментарі: