«Незавершений політ»: Нардеп Михайло Ананченко вшанував пам’ять загиблого рік тому керівника МВС Дениса Монастирського

18.01.2024

У річницю загибелі керівництва МВС народний депутат Михайло Ананченко віддав шану очільнику міністерства внутрішніх справ Денису Монастирському. За словами парламентаря, він особисто добре знав загиблого в авіакатастрофі міністра,  високо цінував як професіонала та патріота, світлу і сильну людину. Згадуючи про цю велику втрату для України, народний обранець закликав громадськість  переглянути сьогодні присвячений йому фільм «Незавершений політ».

«Сьогодні минає рік з дня авіакатастрофи у Броварах, коли там розбився гелікоптер із керівництвом МВС на борту. Внаслідок катастрофи загинуло 14 осіб, серед них були міністр внутрішніх справ Денис Монастирський та його заступник Євген Єнін.

Особисто добре знав Дениса Монастирського та товаришував із ним. Він був дуже світлою людино, яку ніхто навіть поза очі не називав поганим словом. Справжній професіонал, патріот України та своєї справи. Переконаний в тому, що якби таких людей у владі було більше – Україна була б зовсім іншою державою.

Мав честь декілька днів тому разом з колегами, друзями, родиною та побратимами Дениса бути присутнім на допремʼєрному показі фільму «Незавершений політ». Дуже сильний фільм про дуже сильну людину!

Обовʼязково знайдіть час, та подивіться сьогодні премʼєру фільму «Незавершений політ» на телеканалі 2+2 о 22:00.

Вічна памʼять загиблим…» – написав Михайло Ананченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, нещодавно народний депутат Михайло Ананченко передав новоствореному підрозділу ППО на Сумщині три автомобілі. Позашляховики відповідають запитам захисників і суттєво посилять технічні можливості оборонців неба для відбиття ворожих атак.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: